Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade en bild av en vän


Vilken underbar dag som väntar oss. .

Detta gula fenomen som ger oss sådan
näring och syre kommer att skina
på oss idag!

Njut med hela kroppens alla tentakler,
ta ett djupt andetag, blunda och känn
att ni lever.

Tänk på alla dessa människor som
ligger på olika instanser som
inte kan ta sig ut.

Gå en extra sväng för dem,
tänk er att just du har den sårades
ben under dig och vandrar tusentals mil.

Vilken lycka du känner strålar i hela
din kropp, jag lovar dig!
Till och med smilbanden åker upp av sig själv.

Njut som aldrig förr,
svetten lackar men vad gör det,
du har din kropp i behåll och ditt inre
sjunger av glädje!

Vilken underbar morgon
att bevittna och minnas för
evigt!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-06 07:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt upplyftande och fint...
2015-10-07

  Ljusletaren
Ps Underbar bild och hälsa det till din vän
2015-10-06

  Ljusletaren
Så här tänker jag ofta!

Helt suveränt att du fick med dessa sanna ord också;

"Gå en extra sväng för dem,
tänk er att just du har den sårades
ben under dig och vandrar tusentals mil."

Hade en bloggvän som inte finns med oss lägre som bara önskade att få sin sjukhussäng utdragen vid lasarettet i solen. Det fick hon med slangar och allt!

Visst ska vi njuta av dagen och att vi kan göra så mycket utan stora hinder.

/kram
2015-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Tack för den.
2015-10-06

  Hanna Mari Wallin
vilken underbar upplyftande dikt
ord som andas medmänsklighet hoppfullhet
och ger eftertanke på hur bra man kan ha det i för hållande emot det sig kan vara ute i friheten och njuta av det som är oss givet


Underbar dikt bokmärker
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP