Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration efter att läst klart Ola Lindbergs Skuggorna tänds (2015).


haiku

 

vårpromenad
möter kärleken
med blicken


i sommarvärme
ambulansen och glassbilen
på samma gata


sena höstnätter
nattvakten nickar till
igenkännande


julen i antågande
bokar resan hem




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-06 10:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Kluriga rader som
kan tolkas på flera sätt
beroende på läsarens
läsart. Mycket bra!
2015-11-25

  Fredrik P. VIP
Gillar framförallt tvåan men sin
inre dramatik.
2015-11-23

    ej medlem längre
Bra och välskrivet! Gillar trean mest.
2015-10-10

    ej medlem längre
en för varje årstid är en trevlig ordning, även om jag tycker att året gott kan sluta med en upptakt, dvs med våren. julbilden är klart mest intressant, här och okrystad. gillar att det bara är två rader, så länge det går att säga i ett andetag så.
2015-10-06

    Dan Myrbeck
Gillar 1:an och 2:an bäst.

Blev förvånad att den sista bara har två rader...
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP