Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har rätt att vandra in på mitt personliga revir

Låt mig vara den jag är
gör inte om mig
ingen har rätt att vandra in
på mitt personliga revir
det som kallas integritet
jag äger min egen rätt
min tankar är mina
mina åsikter är mina
att få uttrycka det jag äger
om jag inte får vara jag
vem ska jag då vara!
håll er ifrån mig om ni
inte gillar det jag står för
gör inte om mig
bara för att passa in i
"tycka lika massan"
står hellre utanför
inhängnadens ram & mall
mina lungor kräver
frihetens friska vindar
den för mig framåt
utvecklar inspirerar
gör inte om mig
de som försöker
kommer aldrig att lyckas
jag har brutit mig ut
från fängelset för länge sen
där alla ska vara så lika
där man hela tiden
måste gå på äggskal
i tycka lika landet
ska man helst vara tyst
särskilt om man inte
håller med etablissemanget
det sägs att de fria tänkarna
är förföljda & smutskastade
att onda människor förföljer
dem som inte gör som de vill
låt dem försöka med mig!
"skrämselpropagandan
är diktaturisk krigsföring"
den krigar jag emot
varje dag i lagom land
jag vill bara vara mig själv










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-18 12:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra rutet! Du ska vara den Du vill vara! Att skalda skriva brandfacklor och säga sin mening där ingen annan kläms ihjäl av nedklassande det ska ingen bry sig i, det ska folk inte tafsa på! Du ska vara Du för ingen kan ju vara det så bra som just Du!
2022-09-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Just det ! Egenvärdet står över allaslikavärde i landet allasOLIKAvärde.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP