Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Det blåste hårt från sjön
den där dagen i oktober
Då kylan kommit på allvar

genom märg och ben
kröp frosten långt in
i den själ som burit sommaren

i sitt bröst och njutit
av värmen som la sig
som en filt av mjukaste dun

runt den numer så frusna
kroppen där iskylan
stack som taggar

genom sommarens filt




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter