Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbhälsar på Edit


mormorord

virkade tofflor och vinteräpplen i farstun
vävstolen på vinden och trappan som knirkar
kökssoffan och vedspisen
missionshuset och tulpaner fast de är dyra
den blå plastbaljan och syrrans nakna sprattelkropp
käppen och förklädet
draperiet och finrummet
radion och Oboy utrört i äggkopparna
änglarna och bibelordet
regnet och gräset som växte för fort tyckte hon
grannes dumma ungar och köksfönstret
bokmärken och klippbok
mormors poriga röda näsa och snoret
mormor och katten hon sydde av en gammal kaninpäls





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-06 22:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket målande beskrivning...ger minnen...
2015-10-07

  ULJO
Så fint
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Soliga barndomsminnen i fina bilder!
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Skrivet med känsla och inlevelse!
Får bilder för min inre syn.
2015-10-07

  i af apa
fint porträtt!
2015-10-07

  Lars Hedlin
Så härligt i minnet! :)
2015-10-07

    ej medlem längre
Solstrålar.
2015-10-07

  Respons VIP
Det låter som underbara minnen!
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP