Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orda ut kampen

Jag vet inte vad jag skall skriva

så jag bara 

skriver

Skriver

Skriver

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-03 08:14



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det hjälper stundom till med att ge sig själv en chans att bättre se vad man tänker och vad som rör sig inom ...
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP