Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i det sista

 

Ängel

 

Kom
rädda mig i natt
från tankar
i ensamhet

 

Ängel

 

Hjälp mig
hitta rätt
gör slut
på min vilsenhet

 

Ängel

 

Vi kan tala
om allt
livet
de vildaste
drömmar

 

Ängel

 

Var med mig
Var min
Förgyll viljan
att bara vara din

de sista av timmar

 




Fri vers av Nettan
Läst 900 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-23 10:54



Bookmark and Share


  Myy VIP
Låter som hemlängtan...

Kram/Maria
2007-05-12

  Nils Sondefors
Fin dikt som berör!
Fint språk.
Bra form.
Harmonisk helhet.
2007-03-22

  Lollan_
oho väldigt fin dikt det där!
Väldigt fin ... :)
2007-01-19

  SusanneStrömstedt
Mmmm,så fint...
2007-01-19

  Gunilla Karlsson
Tycker om ängladikter
2006-12-09

    ej medlem längre
Vackert och berörande
2006-11-28

  Nils Sondefors
Fin...
2006-11-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar den, vacker, och det återkommande Ängel gör den bara ännu bättre:)
2006-08-26

  hawkeye
Denna vad vacker...
2006-04-25

    NoMi F
En tilltalande vacker drömmand
dikt.
Om ensamhet och längtan
Så känns det som
2006-04-24

  mb74
helt underbar o så vacker,man blir tagen.:)
2006-04-24

    Lars J
Den här var väldigt vacker, både hoppfull och bedjande på en gång!

Sista versen tilltalade mig personligen mest.

Bra skrivet :-)
2006-04-23

  anneluca
Väldigt väldigt vackert. Upprepningarna förstärker texten, det tycker jag om.
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan