Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad

Molnslöjor skingras
solen anger tonen
för väckta flugors surr.




Bunden vers (Haiku) av Patrik Järf
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-07 10:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra haiku.
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf