Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns mej

herr aldrig nöjd, aldrig stilla,
kysser mej i pannan
för att nästa sekund
vända huvudet bort
och
jag vill se dej brinna;
helt ärligt
du kan dra åt helvete
men stanna gärna ikväll
för
mina händer är iskalla och
jag är så uppfylld av
att du fortfarande vill röra mej
fast du sett så mycket smuts
men
minns mej som en gudinna
som en jävla drottning
och glöm allt det solkiga
det sorgligt tomma som du fått se




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 217 gånger
Publicerad 2015-10-07 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere