Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civil kompetens

Militär kompetens

utgör auktoritär

maktutövning

men

Civil kompetens

kallas

vanligt

sunt bondförstånd




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-07 23:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, Valter!
2015-10-08

  StinaJ VIP
Tänkvärt formulerat om människors beteende. Bra !
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP