Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swisha och Blippa

Swisha och Blippa

och betala som de flesta;

är allt detta till vårt bästa;

nej helst jag ville slippa




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 4684 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-07 23:50



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra tankar om att man egentligen inte har många val idag.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP