Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågels själ

En fågels själ
som tyst talar i vinden
medan benen vitnar.

Jorden tar med tiden
ett famntag om återstoden,
men då har sedan länge
sången ljudit i paradis.

Tankfullt lyfter jag på
grästorvan
- med en sista hälsning -
tas ett sista farväl.




Fri vers av Raul Ström
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 11:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström