Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pedofil-djävel!

Varför måste Du fortfarande plåga mig?
Varför kan jag bara inte glömma?
Glömma det som hände då och börja om på nytt!

Det som Du utsatte mig för plågar mig än idag.
Det som Du gjorde mot mig förstör mitt liv!

Aldrig kan jag se en man i ögonen förlänge.
Aldrig kan jag lita på män.
Alltid är jag osäker.
Alltid är jag rädd.

Allt detta på grund av Dig och det Du gjorde mot mig för så många år sedan.
Du hemsöker mina drömmar och förvandlar de till mardrömmar!

Varför kan jag inte bara glömma?
Varför måste detta plåga mig?

Vill bara glömma.
Glömma känslan.
Glömma blicken Du gav mig.
Bara glömma Dig!

Ditt jävla äckel!!
Det Du gjort mot mig äcklar mig!
Jag litade på Dig.
Jag älskade Dig.
Så som en tioåring ska älska sin morfar.

Sedan förstörde Du mitt liv!
Min flashback spelas hela tiden upp igen.
Den gör så att jag inte kan leva ett normalt liv.

Det plågar mig att Du går fri!
För jag vet vad Du är kapabel till!
Jag vet allt för mycket.
Jag känner allt för mycket.
Och det plågar mig.

Jävla pedofil-äckel!
Sluta plåga mig.
Sluta äckla mig.
Sluta med allt det Du gör!

Genom En handling.
Under Fem minuter.
Förstörde Du mitt liv.

På grund av det jävla sexuella övergrepp Du utsatte mig för, kan jag aldrig leva ett normalt liv!
På grund av Dig kommer detta alltid att hemsöka mig!

Tack för att Du förstörde mitt liv, pedofil-morfar!!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-08 14:12



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Det är en sjuk människa och en fruktansvärd handling. Du är stark, kom ihåg det! Kram.
2015-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som som griper tag och vrider om!
Ett oskyldigt barn som får men för livet.


2015-10-08

  överlevaren VIP
Stark berättelse om något fruktansvärt .... som bara inte får ske men ändå sker.
2015-10-08

  Alexander Gustafsson
din morfar verkar ju inte duktigt dum i huvudet...

bra där att du kan skriva om det.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz