Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se på mig








ha

det är så enkelt att göra illa


du kan bara säga något nej du behöver inte ens säga du kan bara SE PÅ MIG SÅDÄR och jag tror att allt jag någonsin gjort inte längre har någon betydelse.



alltså den vettiga delen, den stora delen, den som har ÖVERBLICK vet förstås att det inte är så; men det lilla barnet, det skrikande lilla barnet så innerligt rädd för att göra fel, ögonen ögonen ögonen, hatar göra fel hatar besvikelser JAG ÄR JU DET STÖRSTA LILLA BARNET JAG SOM KLARAR ALLT!

här sitter jag nu och jag gråter och det är okej för jag vet, att även

om

jag inte alltid tror på vackert i mig själv så finns jag där för att plocka upp mig, plocka ihop mig. kanske inte just nu eller ens idag, men kanske imorgon. eller så kommer du och räddar mig igen igen igen som du är så bra på.


och jag vet: jag vet att marken håller mig upprätt även om jag ligger ner.


jag vet att jag i färg och lust och tro hittar det bästa inom; ett sätt att tro på det, att faktiskt tro på det!



............


hej. ja-.
jjag.
JAG tror på mig.
jag tror på mig!

och jag tror på dig.




Fri vers av Emmelina
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-08 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmelina
Emmelina