Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes sång

hennes sång
spred värme
sådan
kvinnlig värme

sådan
som inte bara
var sprungen ur
eldens sken

ty på
främmande
språk
ögonkast
och
med dessa
kjolar
så långa
vajande
till toner
av musik

så underbar

gladde hon..
en hel
liten publik

~~~

som när

de lilla
flicke barnet
igenkännande
rörde sig
till takten
av hennes
toner

ännu så oblygt
så storögt

~~~

som när

hennes kvartett
av musikanter
log och skrattade
flirtade
med hennes
ljuva kvinnlighet

som om det
var med
livet självt

~~~

som när

männen
runtomkring
leende
helt tokkära
snurrade runt
sina kvinnor

stolta som tuppar
som aldrig får nog..

~~~

olje faten som
brann här och där
för att ge belysning
i en stjärnklar natt

gav kärleken
den där lilla gnistan
till takten av musik
tagen ur
folk visor
och minnen

så alla
blev märkta
av kärleks rus och
ej förglömd lycka

~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 452 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-09 00:35



Bookmark and Share


  Henning Hson
Går ju sätta noter på detta. Så bra!
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Målar fin stämning!
2015-10-09

  Lars Hedlin
Du skriver med en innerlig passion och glöd..kramar till dig <3
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler