Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Gud

Jag längtar efter Dig

Du, Gud

Du som skapat mig och min granne och

alla andra

som jag har runt mig

Du som älskar och ser

du som förlåter och tröstar

 

Jag söker dig

Dig som andra baktalar

Dig som andra anklagar

Dig som andra

inte mött

 

Dig söker jag

Gud

och viskar ditt namn

i mitt mörker

 




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-09 11:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Laddat med liv
2015-10-09

    Lars J

Så bra fångad känsla och avslutningen på dikten är superb!

"i mitt mörker"

tycker om!
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP