Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta hand om dig.


Jag älskar dig

Jag älskar dig

men respekterar dig

så mycket

att jag

backar nu

att jag

går nu

att jag lämnar

nu

 

Jag älskar dig

jag kan inte

Jag älskar dig

jag vet inte

Jag älskar dig

adjö




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-09 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP