Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dynamik

Vad är det som händer?
Är det nu livet vänder?
Det får nog tiden visa -
jag tar en dag i sänder.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-09 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå