Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lärde mej till slut förstå


Vita stearinljus brinner


Vita stearinljus brinner. Den blå kusten är vacker.
och våra kroppar förblir nakna i ett saligt ljus.

för evigt

Jag ser en planet och jag hittar dej på den. jag har gått här så länge
att jag inte längre minns var jag från början kom ifrån

men jag längtar efter att komma fram
och nu har jag hittat dej,

dej där vita stearinljus brinner och där den blå kusten är vacker,
där, där våra kroppar förblir nakna i ett saligt ljus

för evigt




Prosa av Lars Gullberg
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 18:45



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Textmastrubatets sega hinna infinner sig omedelbart efter att skriftörens sköna anslag lägger sig tillrätta.
Ingressen, själva essansen i detta tilltalar förmodligen allas eviga ego.
Det ser bara lite annorlunda ut.
Finner endast två punkter och tre kommatecken.
Varför ?
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg