Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre dagar

 

 

 

tre dagars post

oöppnad, oläst

 

tre dagars tidningar

obläddrade, olästa

 

tre dagars uppgifter

opåbörjade, ofullbordade

 

tre dagar

 

fyllda

av levt liv

 

2015-10-10   21:12




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-10 20:12



Bookmark and Share


  Amari
Dagar borde mycket oftare fyllas med just levt liv. Texten gillas!
2015-10-14

  Heikki Hellman
Ett slags inventarium på ett modernistiskt sätt! Tyckte om din behandling.
2015-10-10

  walborg
Högtidsstunder av bevara
2015-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP