Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte om hade varit.....................


Oönskad
Ovälkommen

Omsorgsfullt
Omhändertagen

Om inte om hade varit
Hur skulle mitt liv då sett ut
i dag?




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-11 03:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja nog är det så, tanken svindlar
2016-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...allt som händer formar oss...
2015-10-12

  Maria Sundelin VIP
Det hade inte varit ditt
Kramar
2015-10-11

  Monika A Mirsch VIP
Komprimerade sanningar - Skönt skrivet!
2015-10-11

  Hanna Mari Wallin
ord som ej lämnar en oberörd.
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra text att läsa och begrunda.
2015-10-11

  anits VIP
Berörande och fint skrivet!
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP