Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några rader om promenad


kraftvärk

Vi gråter över våra barn
andras barn
ser på träden den grova barken
skillnaden mellan kind och bark
vi går långt för att hitta varandra
gråter och skrattar
vi duger
våra liv duger att berättas.

Igår grät vi på varsitt håll
stor skillnad att gråta ihop
tömmer oss
utan att göra
fyller oss utan ansträngning
vi andas
ser vattnet spegla en ny årstid.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-11 11:17



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint och skönt, om vänskap
2015-10-12

    ej medlem längre
Tankar som sipprar fritt.
2015-10-12

  Lars Hedlin
I nuet så vackert och starkt
2015-10-12

  i af apa
vacker!
2015-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Värdefull text om vänskapens stora betydelse.
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
"vi andas
ser vattnet spegla en ny årstid"

Bra avslut på en alltigenom bra text
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP