Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

lite magi ett leende
en knuff i rätt
riktning

och hon
räddad kan bli

vi ser dem överallt

människor med färger
nyanser av skimmer
omkring oss

vissa av oss
kan också tyda
dessa färger

faktiskt
hjälpa oss
hela vägen mot
bättre liv

~~~

men
den bästa magin
är sunt förnuft

med en gnutta
kvinnlig charm

~~~

upp med huvudet
- håll denna högt

inga krokiga ryggar här

fram med bysten

raka steg..

inga fler
ank promenader
likt Charlie Chaplins
med fötterna utsträckta
åt motsatt håll

tänk lite mera på
din ädla lilla bakdel
- hur den nu än är formad
spelar mindre roll

- puta ut denna
lilla rumpa något

och ett leende
på detta..

med dem förbjudna orden

- Jag är bäst <3

magin i de lilla mänskliga
är slående






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av agneta pichler
Läst 501 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-12 06:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
detta är egentligen väldigt enkelt, så små saker, som kvinnor, eller tjejer, kan göra för att direkt få en ny approach på livet och omvärlden.

En mer framvisad attityd, och ni äger världen direkt.

Det är magi, det är naturens Rätt.
2015-12-21

  Ljusletaren
Skrattar gott ... liten rumpa ... förstår budskapet ... sträck på dig och acceptera den du är *sant* / kram
2015-10-19

  ULJO
Enastående bra skrivet
2015-10-14

  Fem hjärtan VIP
Härlig text med ett djup som jag gillar..
2015-10-13

  Maria Sundelin VIP
Bra uppmaning
Såg att det råkade stå not i början av texten där jag gissar att det ska stå mot
Kramar
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Ja. Ibland kan det lilla åstadkomma det stora.
2015-10-12

    MichaellQ
Grymt skrivet.. Gillar :)
2015-10-12

  Quasimodo
En bra och skön inställning, fortsätt så!
2015-10-12

    ej medlem längre
Håller med Hedin!
2015-10-12

  Lars Hedlin
Mycket bra ...ge dig själv positiva affirmationer ..Du är bra du är bäst du är Kärlek <3 kram
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler