Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolan av idag

Institutionen behandlar men behandlas idag själv illa
Hamras, slås och spottas på
av räddilsk tonårspojkes verktyg som är av kött, blod och stål
Vuxna instituter mjukar kring i varm ring, lockar och pockar
-stoppar hårda krockar med decenniegamla omsorgsvalkar

Pojken står vid en brant brant:

en sargat grumlad och inlåst dåtid

-ett nu haj jackat av Kung Impuls


och

















framtiden




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-12 11:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2015-10-12

    ej medlem längre
Ja det är skrämmande Mats.Bra skrivet.
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP