Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdagen 2

 

jag vaknar utsövt full av glädje
liksom då


men utan spänning, väntan på

hur det ska gå?

för nu

vet alla hur det sedan gick



Du sa ja

 


det var ett ögonblick i livet


följt av små
som stora blev av Närheten,
när  vi var två
som mötts,

sen gick det
som det gick,
för vi blev ett

 

jag vaknar

full av fjunlätt glädje

till vår dag

 

Du får

Din långskaftade röda 

om ett tag


för vi vet ju hur det gick


jag sa ja

 

 

en dag det var värt

att vänta på -




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-24 10:38



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
En så fin, ömsint dikt!
2018-08-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Å vad gulligt
2018-08-24

  Poeten Salvador VIP
Dikt med glädje bakom
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP