Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradisfåglarna rymmer

 

paradisfåglarna rymmer

och pappa kommer aldrig

 

söndag och jag följer spår av oss

vackra leende

 

som om det aldrig hade hänt

i en feberdröm
pratar han med mig

och jag viskar att allt är förlåtet

 

söndag och han är här

vi leker inte nudda mark

som om det aldrig hade hänt


 rymmer paradisfåglarna

och tiden räknas åt fel håll

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-12 19:38



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och intressant
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star