Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Man kan undra

varför katastrofer

kommer uppifrån

och landar

på våra

landningsbanor

Kan det vara så

att ödet styrs

uppifrån

men att vi

på något sätt

måste atyra det

nerifrån oss

själva

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-12 22:22



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra skrivet
2015-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP