Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We fight so we never have to fight again.

We fight so we never have to fight again.
For broken relationships,
for broken homes
and for wars that can never be won.

We fight until our knuckles bleed,
for a better tomorrow,
for a better life
and to make amends.

We fight until our death,
to never have to draw a gun,
to never use a violent word and
to never have to hurt or be hurt agin.




Fri vers av pappersplan
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan