Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


BUGGAR

FRA buggar,
som till ett dåligt dansband

känns så knas att flumma anses som crime
än idag så drunknar alltfler av skam

dags att upptäcka att,
det sprider hat
styr med rädsla

bryt en lag och du häktas
full kontroll med stryptag
ett och nollor ska räknas
bevakad inkorg på du och jag

så jag sätter flaggan i brand,
fuck detta land!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-13 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl