Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

???

 

är det du som

ej tål den

eller

är det den som

är allergisk mot dig

 

som dag och natt

godhet och ondska

vinst och förlust

ni korsar varandra

 

ni kan ej

vara på ett och samma ställe samtidigt

du och

trohet!

 

Omid Salimi 12.09.2015




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 269 gånger
Publicerad 2015-10-13 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid