Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då två blev en

Jag tänkte att jag skulle bjuda över dig hem till mig.

Vi skulle skratta, baka bröd och dricka thé och prata minnen och gamla tider.

Sen kom jag på att du valde att gå bort för ett tag sedan.

Lustigt, för en liten stund glömde jag bort



Du vet att världen är lite gråare utan dig i den, va?

Jag kommer fortfarande ihåg precis hur du såg ut.

Men jag har glömt din doft

Jag hör fortfarande din röst

Minns hur du förde dig

Hur du brukade klä dig

Förlåt för att jag inte var tillräcklig, kamrat, syster, vän

Förlåt vackra människa




Fri vers (Fri form) av Corto
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-14 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corto
Corto