Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ med

Avlägsna platser, upp i det blå.
Du väljer själv om du vill gå.
Om du kommer till mig här och står så lovar jag dig att allt kan du nå.
Endel saker kan vi dock inte få. Men det gör ju inget för oss i det blå!




Fri vers (Fri form) av LoDjur
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-14 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur