Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixtape

”Sätt dig!”

Du hade gjort ett mixtape
TDK AD120
Sandpappersbrus

Alla låtar avsedda för mig
Jag lyssnar
och du lyssnar på mig
uttänjd av förväntan
Du lyssnar
efter mitt hjärtas reaktion

Jag kan höra dina fingrar trycka på

- Record

ivrigt och uppspelt
Det hörs på dina fingrar
att du tänkt på mig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-14 10:50



Bookmark and Share


  Maiah VIP
"Det hörs på dina fingrar att du tänkt på mig" fin känsla
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP