Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlig burkha

När jag tittar

och lyssnar

på riksdagsdebatten

i dag på TV,

slår det mig plötsligt

att vi här i Sverige

praktiserar

manlig burkha;

åtminstone

i det officiella

Sverige.

Medan kvinnor här

kan klä sig som de vill,

måste männen

klä sig i mörk kostym,

vit skjorta och slips.

"Hur kunde det bli på dette viset"?

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-14 13:39



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Nej jag syftade på uniformiteten och ängsligheten över att falla utanför normen.
2015-10-15

  Evelyn Falk Möller VIP
Kan man kalla er män för det förtryckta könet i Sverige på grund av det?
:)
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och sann iakttagelse.
Ja, varför har det blivit så?
2015-10-14

  Ingrid Trolle
Ja, hur ble de på dette viset?!
Det är en mycket rolig och intressant
tanke du framför här.
Vi ska kanske t o m vara tacksamma
för att vissa personer ännu inte har
kommit på idén att män ska ha skjortan över huvudet med knapphålen som titthål. :D)
Säkert något för modeskaparna



2015-10-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du har verkligen en oklanderlig känsla för observation mycket anmärkningsvärt i det nya Sverige.
Gentlemen bära svart.
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP