Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stjäla showen med eget utspel lönar sig sällan


Dagens riksdagsdebatt

Trots att

hon inte

var deltagare

i debatten ,

framkom

vid sidan om;

en flicka

som åstadkom

en spricka

i alliansen




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-14 17:52



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Otroligt bra formulering.
2015-10-15

    ej medlem längre
En poets språk är viktigt!
Somliga här saknar förmågan.
Klurigt skrivet Valter. *
2015-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag orkar inte ens ta del av dyngan.
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP