Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna även Pojken och flickan I


Pojken och flickan II - en drömraga

 

Pojken var så ren och badad

letade bland färger glada

för att hitta sig en tröja

under tiden fick jag dröja

med min blick vid smala armar

oj vad han var pigg och charmig

ville hugga ved och tjäna

kosing ända upp till knäna

veden såg dock ut som kol

pappan var nog lite snål

 

Flickan ville också bada

blöjan skulle också av va

men när som hon skulle kissa

höll hon nästan på att missa

falla ner i toaletten

för hon var en klen och lätt en

sängen som en ocean

för ett litet vilset barn




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-15 08:54



Bookmark and Share


    tehdog
Applåder
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X