Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du lönsam lille vän

Om du inte tar "studenten"

Om du ändå har ett sunt bondförstånd

Om du ändå är arbetsvillig

Om du ändå är empatisk

Om du ändå gör dina medborgarplikter

Om du överensstämmer

med ovannämnda kriterier

Har du rätt att existera då

i ett framtida Sverige ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 09:28



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jadå, utan tvekan
2015-10-15

  Evelyn Falk Möller VIP
Absolut! Alla behövs.
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Utan tvekan!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP