Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal flamma.


Vart tog vi vägen?

Hösten.

Den tar mig till dig.
(ofrivilligt)
Ditt ansikte sätter sig på näthinnan.

Och alla sena kvällssamtal.
alla nattsms.
Och alla oändliga planer.

Du och jag skulle erövra världen med vårat elände.
Göra allt vackert fult.

Men sen kom hon.
Du tog en annan flicka och gjorde henne till din.

Kvar var jag, i ångorna av vår oändlighet och längtan....

Vart tog vi vägen?




Fri vers av Flisan
Läst 543 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-15 10:08



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!
2023-09-14

  Gin83
Mycket bra
Känner igen känslan
Håller med föregående kommentator om att just den raden är magisk
2017-01-28

  helenita VIP
"kvar var jag, i ångorna av vår oändlighet och längtan..."

Tycker om...!
2015-11-16

  artaug
Åh, känner igen mig så mycket i den här. Bra skrivet!
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en sprucken relation!
2015-10-15

  mare VIP
Vemodsvacker
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan