Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din inre guru

Lita på din inre guru

Den yttre gurun

läser bara på

innehållsförteckningen

och handlar efter den




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 11:16



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så rätt och riktigt sagt. Det gäller att man lyssnar inåt för at få vägledning.
2015-10-15

  Evelyn Falk Möller VIP
"Den inre gurun" tyder jag som "intuitionen", för den litar jag till 100 på. Den är min inre GPS.

Den yttre gurun är jag mer tveksam till vem det kan vara. Verkar vara en ganska ytlig guru. Finns det sådana?
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP