Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kedjor runt min fot

Jag vill inte
leva efter en mall
stängas in i
trånga stall
följa efter
andras ord
vad de säger
uppå jord
måste flyga
högt och förbi
mitt inre kräver
att vara fri
inga kedjor
runt min fot
som förtrycker
sprider hot
följer frihet
det är min rätt
att skapa leva
på mitt sätt
diktatur försöker
få folk i bur
lyda dess order
i ur & skur
upp till kamp
säg nej till kontroll
visa styrka
mot dessa troll









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-08 15:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP