Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannolik sanning är ej lögn

 

Jag får skäll
men är varm
För mitt underställ
bär ingen skam

Därför drivs jag
och trivs
Med min egen lag
om att skriva ut bevis

För min sanning
är fortfarande sannolik
Eftersom personlig vinnning
inte ingår i min kritik

Men har jag en gång fel
ska jag inte vara som er
Utan erkänna för min själ
och dig att din sanning duger

Men om motsatsen uppenbaras
ska jag aldrig ge upp
För någon måste försöka bevara
mänskligheten i vår kropp




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 15:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker som Senta här.
2015-10-15

    ej medlem längre
Att våga erkänna om man har fel skapar förtroende, många försöker dölja sina misstag.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP