Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlikt

 

När jag såg dig 

väcktes en längtan att vara dig nära 

 

När jag var dig nära  

väcktes en längtan att röra vid dig 

 

När jag rörde vid dig 

väcktes jag  




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-15 19:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart..gillart :)
2015-10-19

  Amari
Så nära... och så flyr han din hand... Hoppas han kommer tillbaka, i verkliga livet, och stannar denna gång...
2015-10-18

  ~Leonardo~
Så har jag drömt många ggr förr.
när man är nära i drömmen, så förändras allt och man vaknar.
så fint du återger detta.
2015-10-16

    ej medlem längre
Tre steg ... mot närhet, beröring och uppväckt passion. Att få uppleva detta är stort.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene