Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfrukt

Ord är som frön

som när de

hamnat

i rätt jordmån;

kan spira upp

och bära frukt

 

Det finns en gudomlig lek

att ta på allvar

Den heter synkronicitet

Och genom den

vet man aldrig

var våra poetiska frön

hamnar

och vad de ger upphov till




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 20:34



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det gäller att vattna och vårda det lilla fröet. Då kommer det att slå ut i blom
2015-10-16

  Ingrid Trolle
Precis så är det.
Det gör poesin så
spännande. Väl
fångat!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP