Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna

 

Jag ser dig ibland, vet du, att jag gör det.. jag vet att dina tankar vilar på mig, att du vill säga något, men du förblir tyst, du kommer till mig sena kvällar och stannar som en vakande ängel.


Änglar, stjärnor och himlar har varit signum för oss. Glädjen når mig ibland när solen skiner och tårar fälls när ljuset sover.


Jag ser dig ibland, vet du


saknar dig omätligt..

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-15 22:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark är kärlekens längtan!
2015-10-19

  ~Leonardo~
mysigt att längta så, lite vemodigt men det vackra överglänser detta. tycker om.
2015-10-16

    ej medlem längre
Du skriver om saknad, längtan, avstånd och kärlek ... så att det berör.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene