Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet jag ville skriva

 

Hur kan det vara tillåtet 

att ta en annan människas liv

När blev det okej att förstöra en 

hel lycklig harmonisk familj

Helt ostraffat, utan någon rättegång

utan någon som helst bestraffning

köra ihjäl en man för att uppmärksamheten

inte är där den bör vara --- PÅ VÄGEN

 

DU ... Du som körde ihjäl min Man 

Varför var du inte den vägens riddare som 

klarade av ditt yrke i en tung biltrailer

Du sa att du haft ögonkontakt med min Man 

Såg att han höll upp sin bensindunk

Varför väjde du inte ... varför bromsade du inte

Lastbilen framför dig körde om

VARFÖR INTE DU

 

Du förstörde mitt, mina barns och barnbarns liv

Vet du det .....

Och ändå kör du fortfarande på vägarna 

i en tung biltrailer

Det har gått sex och ett halvt år

Våra själar och våra hjärtan är fortfarande trasiga

Min sorg är lika enormt stor nu som den dagen

Sakaden har inte minskat inte längtan eller smärtan i 

min kropp, själ och mitt hjärta

Och min högsta önskan är att få återförenas med 

min Älskade Man

 

Vet du varför ---

Jo för det finns inget ... absolut inget som har 

något värde längre för mig 

Inget som betyder något för mig mer

Du tog ifrån mig allt i ett enda ögonblick

För när du dödade min Man dödade mig oxå 

 

 

 




Övriga genrer av Titti Rydberg VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-16 11:42



Bookmark and Share


  Amari
Hjärtat krampar till, när sorgen går rätt ur texten och når mig.
Finner inga ord, blir bara ledsen.
2015-12-08

  Ljusletaren
Gripande kramar din text om mitt hjärta. Tänker samtidigt på att vissa har utmätt tid. Sorgen gör ont och så förbaskat ont. Kramar om / kram
2015-10-19

  Carl Mikael Fäldt
Oerhört kraftfull text detta,välskriven och empatiskt fulländad-som om diktarjaget verkligen varit utsatt av denna vår tids värsta galningar!

De som inte tar hänsyn, ens då de begått dråp!
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP