Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To you my darliing

Tiden den flyger
fram när jag är med dig

Dock så står
tiden även still på
samma gång

Att vara med dig
är det bästa jag vet

Det finns inget bättre
än att ha dig vid min sida

Jag vill verkligen
vara med dig

Vara med dig
resten av livet

Du är helt
underbar
och du är helt
fantastisk.

Jag vill ha
verkligen så vill jag ha
en framtid med dig.

Du är en riktig ängel
och jag hade ingenting
innan dig.

I love you
my darling angel.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson