Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Jag känner en svag doft av sorg, men jag kan inte avgöra varifrån den kommer




Fri vers av TH
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TH

Senast publicerade
skugga
Sorg
Tystnad
Slut
Var
* Se alla