Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN SISTA KYSS

 

Jag ska pränta

min historia

på tunn pergament

 

ta fram skriften

då tiden lider

mot sitt slut

 

då krafter sinat

och endast minnen

lever kvar

 

läsa det onda

med försoning

det goda glatt

 

läsa drömmar

som blev sanna

levande i evighet

 

sakta stänga boken

om din sista kyss




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-19 17:52



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint skrivet
2015-10-23

    ej medlem längre
In i det sista..
2015-10-23

  Lars Hedlin
Väldans fint och vackert :)
2015-10-20

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint vackert-klokt du skriver!
2015-10-19

  Onomatoprofet VIP
fin bok!
2015-10-19

  Rise Little One
En sådan bok för själen att läsa om och om igen...
2015-10-19

  Valter Örn VIP
Avundsvärt bokslut och dessutom på fint pergament !
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om livets bok!
Berörande avslut.
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Fin, citerar en av mina texter:

Saknad
--------

Saknad föder poesi.
Nu är det jag, då var det vi.

Av alla känslor som fyllde mina sinnen,
finns nu bara kvar en dikt med fina minnen.

2015-10-19

  Marianne Räf
Väldigt fint ! ;D
2015-10-19

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om din fina dikt...och det gör jag...väldigt mycket.
2015-10-19

  Titti Rydberg VIP
Helt enkelt en underbar text
Bokmärks
2015-10-19

  Daniela I
Underbar!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP