Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i ananaströja

Jag ser en man i ananaströja
blå stickad, med beiga ananaser på

Jag ser en man i ananaströja
han står så fint på tå, i sin ena beiga moccasko

Jag ser en man i ananaströja
han har en knut i nacken, som vem som helst

Jag ser en man i ananaströja
som skulle kunna dra bak sina axlar lite mer

Jag ser en man i ananaströja
håller lätt i handtaget till sin kabinväska

Jag ser en man i ananaströja
svarta glasögonbågar, att han vågar

Jag ser en man i ananaströja
han står lutad intill en vägg

Jag ser en man i ananaströja
fingrar på sitt boardingkort

Jag ser en man i ananaströja
hur gammal kan han vara, 27?

Jag ser en man i ananaströja
gå mot gaten

Jag ser en man i ananaströja
i nästa stad och jag blir lika glad

Måhända är det samma man
som står i sin ananaströja
även i Göteborg




Fri vers av Cris
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-16 17:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
om den var hemstickad är chansen stor;)
2015-10-17

  Björn Björkegren/Blue Bear
:)
2015-10-17

    ej medlem längre
Roligt att titta på folk i smyg... Tänk om han anade att han skulle få en dikt uppkallad efter sig:-)

2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris