Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bok, en pläd, en brasa och varm choklad


En av alla vispgräddedagar

 

Nu klär den av sig igen

och precis innan den står där naken
är den som vackrast 

Människan drar in kylan 
medan solen värmer gråkallt

I blådiset stiger ångan
och välver sig över ängen

Människan klär på sig



 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-09-20 00:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skaldat om att läsa en god bok!
2016-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Även jag PLÄD-erar för en god bok.
2016-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Redan titeln fängslar och fascinerar!
Och sedan - som grädden på moset, om uttrycket tillåts - en mysig höstskildring.

2016-09-20

  Zandor
vispgräddedagar....härliga dagar..således
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP